Knini Paati

Kom tot rust in ontspanningsoord Knini Paati

Heb je behoefte aan ontspanning of ben je wel toe aan een rustgevende vakantie? Voor de ultieme ontspanning zit je in ontspannings / jungle resort Knini Paati helemaal goed. In een prachtige omgeving is alles aanwezig voor een enerverend en inspirerend verblijf. Dompel je onder in dit schitterende resort en leer Suriname beter kennen.

Overnachten in de Surinaamse Amazone

Knini Paati is één van de mooiste plekken in Suriname. Het ligt midden in het Amazone regenwoud, op ongeveer 200 kilometer afstand van de hoofdstad Paramaribo. Jungle, cultuur en indrukwekkende natuurverschijnselen komen hier samen. Vanaf havenplaats Atjonie is het slechts een uurtje varen naar Knini Paati en ga je een onvergetelijk verblijf tegemoet.

De Marrons en Saramaccaners

Tijdens je verblijf maak je onder meer kennis met de Marrons. Dit zijn nakomelingen van weggelopen slaven. Jaren terug hebben ze hier een bestaan opgebouwd en daarom zie je hier veel Afrikaanse invloeden terug. Een stukje geschiedenis dat ongetwijfeld de nodige indruk maakt. Knini Paati biedt ook de mogelijkheid om ’s nachts op zoek te gaan naar kaaimannen. Een ervaring die je niet snel vergeet!

De Saramaccaners kun je in Knini Paati zeker niet omheen. Je maakt kennis met de Saramaccaners tijdens dorpswandelingen. Door verschillende activiteiten leer je deze cultuur beter kennen. Als je wilt, kun je zelfs meedoen aan een traditionele volksdans.

Kom tot rust in een exclusief resort

Een verblijf in Knini Paati boek je niet alleen om ervaringen op te doen, maar zeker ook om te ontspannen. Dit gaat je hier zeker lukken. De lodges met een ruim balkon en hangmatten bieden jou de mogelijkheid optimaal tot rust te komen. Het brede uitzicht op de rivier werkt ontspannen en stelt jou in staat veel stress achter je te laten.

Boek online meerdere overnachtingen

Of je nu vis vangt en zelf klaarmaakt of dat je overnacht in een hangmat, Knini Paati heeft alles in zich voor een geslaagde korte vakantie. Boek daarom online een overnachting in een lodge of familiehuis en ontdek de schoonheid van dit stukje Suriname.